U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Privacy Policy

Reporterstore (.com/.nl/.de/.eu) is een handelsnaam van Event Media.

Dit privacybeleid verklaart hoe de data die u ons geeft en invult op onze website door Event Media wordt gebruikt en wordt beschermt. Event Media doet haar uiterste best om uw privacy te beschermen. Wanneer we u vragen om bepaalde informatie waarmee u kunt worden geïdentificeerd bij het gebruik van deze website, dan kunt u ervan verzekerd zijn dat het alleen zal worden gebruikt in overeenstemming met ons privacy beleid. Event Media kan dit beleid van tijd tot tijd wijzigen door bewerking van deze pagina. U dient deze pagina van tijd tot tijd te controleren om ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent van eventuele wijzigingen. Door gebruik van onze website gaat u akkoord met ons privacy-beleid.

Wat we verzamelen

We kunnen de volgende informatie opslaan:

• Naam
• Contact informatie inclusief e-mailadres
• Demografische informatie zoals postcode, adres, voorkeuren en interesses
• Bij het aanmaken van een account / plaatsen van een order: adres, contactinformatie, geboortedatum, bestelgeschiedenis
• IP adressen, besturingssystemen en browser type
• Andere informatie die relevant is voor aanbiedingen en enquêtes

Voor de complete lijst van cookies die we opslaan zie het gedeelte Lijst van cookies die we opslaan.

Wanneer verzamelen we informatie

Wij verzamelen informatie wanneer u zich registreert, een order plaatst, inschrijft voor een nieuwsbrief, een formulier invult, via e-mail of telefonisch contact opneemt of informatie invult op onze website.

Wat doen we met de informatie die wordt verzameld

Wij hebben deze informatie nodig om te begrijpen wat u wenst en nodig heeft, om uw bestellingen te kunnen verwerken en om u een betere service te kunnen bieden.

We gebruiken de gegevens voor:

Een account en administratie met correcte klantgegevens en een bestelgeschiedenis
• Het behandelen van orders en transacties.
• Aflevering van goederen en diensten
• Contact met u omtrent bestellingen, goederen en diensten
• Het verbeteren van diensten en producten.
• Een betere klantondersteuning. 
• Het informeren van klanten over nieuwe producten, passende alternatieven, interessante producten die bij een klantprofiel passen.
• Wettelijk verplichte administratie en aangiftes

Beveiliging

Wij doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat uw data informatie en privacy wordt beschermd. Onze website en betalingen maken gebruik van een SSL beveiligde verbinding om de verzending van uw gegevens op een veilige manier te laten plaatsvinden. Om onbevoegde toegang of openbaarmaking te voorkomen, hebben wij geschikte up to date elektronische procedures om de veiligheid van de informatie die wij online verzamelen te waarborgen.

Bewaartermijn

We bewaren uw gegevens zolang een klantaccount bij ons niet verwijderd wordt, dit om herbestellingen te vergemakkelijken en om u toegang te geven tot uw bestelgeschiedenis. U kunt zelf uw account verwijderen of contact met ons opnemen voor verwijdering. U kunt ook een verzoek indien om alle offline gegevens te verwijderen zoals e-mailcontacten. Niet persoonlijke gegevens zoals ip adressen worden op regelmatige basis van onze server verwijderd.

Hoe we cookies gebruiken

Een cookie is een klein bestand dat toestemming vraagt om op de harde schijf van uw computer te worden geplaatst. Als u hiermee instemt, wordt het bestand toegevoegd en helpt de cookie met het analyseren van verkeer of laat u weten wanneer u een bepaalde pagina bezoekt. Cookies stellen web applicaties in staat om te reageren op u als individu. De web applicatie kan haar activiteiten toespitsen op basis van uw behoeften en voorkeuren door het verzamelen en onthouden van informatie over uw voorkeuren en bezoeken.

Wij gebruiken analytische en functionele cookies, maar GEEN tracking cookies of cookies van derden anders dan google analytics voor analyse van onze websitebezoeken (zie ook verderop over Google Analytics)

Over het algemeen helpen cookies ons om u te voorzien van een betere website, door ons in staat te stellen om toezicht te houden welke pagina's u nuttig vindt en welke niet. Een cookie geeft ons op geen enkele wijze toegang tot uw computer of enige informatie over u, met uitzondering van de gegevens die u kiest met ons te delen. U kunt ervoor kiezen om cookies te accepteren of weigeren. De meeste webbrowsers accepteren automatisch cookies, maar u kunt meestal de instellingen van uw browser wijzigen om cookies te weigeren als u hiervoor kiest. Dit kan wel veroorzaken dat u niet optimaal gebruik kunt maken van onze website.

Het delen met derden

Wij ruilen of verkopen geen persoonlijke identificeerbare informatie van onze klanten.

We delen enkel de minimale informatie die nodig is voor de externe diensten / ondersteuning van onze partners voor:

Verzending
Betaling
Hosting webshop / Hosting websites / Websiteonderhoud / Emailserver
Boekhoudsoftware (cloud)
Accountantscontrole
• Het in contact brengen met wederverkopers of leveranciers indien noodzakelijk

Onze partners gebruiken de gedeelde informatie enkel voor de uitvoering van de diensten waarvoor ze zijn ingehuurd. Onze partners mogen persoonlijke data niet verder delen tenzij dit voor hun dienstverlening noodzakelijk is of indien ze daartoe wettelijk verplicht zijn. Met de bedrijven die uw gegevens verwerken of toegang hiertoe hebben in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Door het aanvragen van een offerte, het plaatsen van een bestelling of aanmaken van een account gaat u akkoord met het zonodig beschikbaar stellen van uw gegevens aan de bovenstaande partijen voor hun dienstverlening.

Advertenties/links van derden

Wij adverteren geen producten of diensten van derden op onze website.

Google Adsense

Wij hebben geen Google AdSense op onze website geactiveerd, maar kunnen dit wellicht in de toekomst nog doen.

Google Analytics

We maken geen gebruik van Google Analytics, maar kunnen dit wellicht in de toekomst nog doen.

Hoe gaat de website om met DNT signalen

Wij houden DNT(Dont Not Track) en DNT signalen in eerbied, plaatsen geen cookies en gebruiken geen reclame wanneer er een DNT mechanisme in uw browser zit.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens, dan verwijderen wij deze informatie.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account.

Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar ons emailadres onderaan deze pagina. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Event Media zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Event Media wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Wij zullen uw persoonlijke informatie niet verkopen, uitwisselen, verhuren of op andere wijze verstrekken aan derden zonder uw toestemming, tenzij wij dit bij wet verplicht zijn.

Wij kunnen uw persoonlijke informatie gebruiken om u promotie of reclame van derden te sturen waarvan wij denken dat u dit interessant vindt, indien u hiermee heeft ingestemd. Wanneer u voorgaand heeft ingestemd met ons om uw persoonlijke informatie te laten gebruiken voor reclame of promotie doeleinden (denk aan een nieuwsbrief bijvoorbeeld) kunt u ook te allen tijde deze beslissing herroepen door ons een e-mail te sturen of door onderaan de nieuwsbrief op de uitschrijflink te klikken.

Lijst van cookies die wij opslaan

De onderstaande tabel geeft een overzicht van de cookies die wij verzamelen en welke informatie deze opslaan.

Cookie naam

Cookie beschrijving

CART

De associatie met u winkelwagen

CATEGORY_INFO

Slaat de categorie informatie op zodat de pagina sneller kan worden geladen

COMPARE

De producten die u in de vergelijkingslijst heeft staan

CURRENCY

Geprefereerde valuta

CUSTOMER

Geëncrypte versie van uw klantnummer in de website

CUSTOMER_AUTH

Indicator of u bent ingelogd in de website

CUSTOMER_INFO

Geëncrypte versie van de klantgroep waar u tot behoord

CUSTOMER_SEGMENT_IDS

Klantensegment ID

EXTERNAL_NO_CACHE

Indicator of cache is uitgeschakeld of niet

FRONTEND

Uw sessie ID op de server

GUEST-VIEW

Laat gasten hun orders veranderen

LAST_CATEGORY

Laatste categorie die u bezocht

LAST_PRODUCT

Meest recente product dat u bekeek

NEWMESSAGE

Indicatie of er een nieuw bericht is ontvangen

NO_CACHE

Indicator of cache is toegestaan

PERSISTENT_SHOPPING_CART

Link naar informatie over uw winkelwagen

POLL

ID van de polls waaraan u heeft deelgenomen

POLLN

Informatie van de polls waaraan u heeft deelgenomen

RECENTLYCOMPARED

Producten die u onlangs heeft vergeleken

STF

Informatie van producten die u naar uw vrienden heeft ge-e-maild

STORE

De winkelweergave of taal die u heeft geselecteerd

USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE

Indicator of een klant het gebruik van cookies heeft toegestaan

VIEWED_PRODUCT_IDS

De producten die u onlangs heeft bekeken

WISHLIST

Versleutelde versie van de producten op uw wenslijst

WISHLIST_CNT

Het aantal producten op uw wenslijst


Social Media

Onze website en emails bevatten soms links naar onze social media, zoals Facebook, Google+, Twitter en Instagram. Ieder sociaal netwerk heeft zelf de code aangeleverd voor deze knoppen/links Deze codes plaatsen soms cookies.

In de privacy statements van Facebook, Google+, Twitter en Instagram is na te lezen wat zij doen met de persoonsgegevens die deze codes verwerken.

Contact opnemen

Wanneer er vragen zijn omtrent dit privacybeleid of voor een verwijderverzoek kunt contact op nemen met behulp van de onderstaande informatie.

Event Media / Reporterstore
Julianastraat 8
6065 AM Monfort (Limburg)
Nederland

Telefoonnummer: (0)475 20 20 70
E-mailadres: info@eventmedia.nl

Martijn de Jong is de Functionaris Gegevensbescherming van Event Media en te bereiken via m.dejong@eventmedia.nl.

KvK-nummer: 09145415
Btw-identificatienummer: NL160896472B01

Voor het laatst bijgewerkt op 16 april 2018

Onze merken

  • brand
  • brand
  • brand
  • brand
  • brand
  • brand
  • brand
  • brand
  • brand
  • brand
  • brand
  • brand
  • brand